zSpace Laptop ( vásárlás - skcstore.hu )

A zSpace laptop egyedülálló, személyre szabott élményt nyújt, amely eltörli a korlátokat a felhasználó és a tartalom között azáltal, hogy a kibővített valóság (AR) és a virtuális valóság (VR) elemeit egyetlen platformon egyesíti, ezáltal lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy élethű élményeket fedezzen fel és teremtsen.

Valódi élmény

A zSpace valódi élményt ad az emberi mozgások és interakciók felhasználásával. A felhasználóknak gyakran nem is kell gondolkodniuk azon, hogy mit csinálnak a zSpace-ben, mert a Követő rendszer leolvassa testének helyzetét és reagál a mozgásaira az interakció során, természetes és kényelmes élményt nyújtva.

3D megjelenítés

A zSpace használatával a felhasználók képesek úgy körülnézni a virtuális objektumok körül, mintha azok teljesen valósak lennének. A tárgyak helyzete és tájolása valós időben frissül, ahogy az illető elmozdítja a fejét, reális és kényelmes használati élményt teremtve.

Térlátás

A mélység érzékelésével a virtuális objektumok teljesen valóságosnak tűnnek, amikor mind a képernyőn kívül, mind a képernyőn megjelennek.

3D szemüvegek

A zSpace 3D szemüvegi igazi varázslatot nyújtanak

Követő rendszer

Minden zSpace termék követő rendszerrel van ellátva

Stylus toll

A zSpace toll segítségével kiragadhatja a dolgokat a képernyőből, mintha azok valódi tárgyak lennének

3D szemüvegek

A 3D zSpace szemüvegek követő rendszerrel együttműködve interaktív AR / VR élményt nyújt a felhasználó számára. A társ szemüveg lehetővé teszi mások számára, hogy csatlakozzanak és részt vegyenek az adott élményben.

Követő rendszer

The zSpace követő rendszere biztosítja, hogy maximális 3D élményt nyújtson minden felhasználónak.

Stylus toll

A zSpace Stylus toll segítségével a felhasználók természetes módon forgathatják kezüket, miközben felveszik és megvizsgálják az objektumokat. A ceruza gombjai különböző műveleteket hajtanak végre az Ön által használt zSpace alkalmazástól függően.

Csatlakozók

A zSpace egyszerű és hatékony portválasztást biztosít, beleértve az USB-t (A és C típus), HDMI-t és hangot, valamint egy kensington-zár lehetőséget is.

AMD APU A9-9420

A zSpace tartalmaz egy AMD 7. generációs APU-t (gyorsított feldolgozó egység), amely a CPU-t (központi processzor), a gyorsítótárat és a diszkrét osztályú Radeon GPU-t (grafikus processzor) ötvözi ugyanazon a chip-en.

Akkumulátorok, töltőegységek, kábelek

A tantermi élmény maximalizálása érdekében a zSpace számos további kiegészítőket is ajánl a laptopok osztályterme kíséretében. A laptopok tárolásához és töltéséhez a zSpace 24 vagy 36 töltésre alkalmas töltőkocsit tud biztosítani. Ezek tartalmazzák a laptop perifériáinak zárható tárolóját, vízszintes nyílásokat a könnyű hozzáférést és a kopás csökkentése érdekében, a nagy ipari 6 hüvelykes kerekeket és az intelligens töltőrendszert. A használati idő meghosszabbítása érdekében a zSpace külső akkumulátorokat és akkumulátortöltő állomásokat is biztosíthat, amelyeket a zSpace speciáliusan kiválasztott és tesztelt.

Töltőállomás
Laptop töltőkocsi

Applikációk széles skálája

A zSpace laptopok olyan alkalmazásokat futtatnak, amelyek széles körben támogatják a hallgatók fejlődését, megismerve a tudományok széles skáláját. A genetika vagy az ökoszisztémák elsajátításától a zSpace Studio-ban az emberi testrendszerek vizsgálatáig az Emberi Anatómia atlaszán át az autó összeállításáig az Auto Expert by GTA-ban mindenki számára megtalálható olyan ismeretanyag, mely könnyedén megtanítja az adott tárgy elsajátítására.  A zSpace laptop egy nagy teljesítményű Windows platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy új virtuális élményeket teremtsenek a hagyományos tantermi tevékenységek használata közben.