zSpace Inspire ( vásárlás - skcstore.hu )

A zSpace újdonsága, a zSpace Inspire ötvözi az AR és a VR elemeit egy all-in-one notebook számítógépben, így életszerű élményeket teremt, amelyek arra ösztönzik a hallgatókat, hogy legyenek kíváncsiak, fedezzék fel a tudományt. Sőt! Valós 3d megjelenítésre képes külön szemüveg nélkül.

Valódi élmény

A zSpace valódi élményt ad az emberi mozgások és interakciók felhasználásával. A felhasználóknak gyakran nem is kell gondolkodniuk azon, hogy mit csinálnak a zSpace-ben, mert a Követő rendszer leolvassa testének helyzetét és reagál a mozgásaira az interakció során, természetes és kényelmes élményt nyújtva.

3D megjelenítés

A zSpace használatával a felhasználók képesek úgy körülnézni a virtuális objektumok körül, mintha azok teljesen valósak lennének. A tárgyak helyzete és tájolása valós időben frissül, ahogy az illető elmozdítja a fejét, reális és kényelmes használati élményt teremtve.

Térlátás

A mélység érzékelésével a virtuális objektumok teljesen valóságosnak tűnnek, amikor mind a képernyőn kívül, mind a képernyőn megjelennek.

3D kivetítő

A zSpace Inspire legnagyobb újdonsága a 3d kivetítő rendszer, így már 3d szemüveg nélkül is élvezhető a teljes 3d élmény.

Stylus toll

A zSpace Stylus toll segítségével a felhasználók természetes módon forgathatják kezüket, miközben felveszik és megvizsgálják az objektumokat. A ceruza gombjai különböző műveleteket hajtanak végre az Ön által használt zSpace alkalmazástól függően.

Csatlakozók

A zSpace egyszerű és hatékony portválasztást biztosít, beleértve az USB-t (A típus), a HDMI-t, az Ethernet-t és az audiót.

Intel i5/i7

A zSpace tartalmaz egy Intel I5/I7 CPU-t (központi processzor) és egy NVIDIA® GeForce RTX™ 3060/3080 GPU-t (grafikus processzor), amelyek kivételes rendszer teljesítményt nyújtanak.

Applikációk széles skálája

A zSpace laptopok olyan alkalmazásokat futtatnak, amelyek széles körben támogatják a hallgatók fejlődését, megismerve a tudományok széles skáláját. A genetika vagy az ökoszisztémák elsajátításától a zSpace Studio-ban az emberi testrendszerek vizsgálatáig az Emberi Anatómia atlaszán át az autó összeállításáig az Auto Expert by GTA-ban mindenki számára megtalálható olyan ismeretanyag, mely könnyedén megtanítja az adott tárgy elsajátítására.  A zSpace laptop egy nagy teljesítményű Windows platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy új virtuális élményeket teremtsenek a hagyományos tantermi tevékenységek használata közben.